Полузащитникът на Хърватия - Матео Ковачич, коментира победата на шахматистите срещу

...
Полузащитникът на Хърватия - Матео Ковачич, коментира победата на шахматистите срещу
Коментари Харесай

Ковачич: Този мач напълно ни описва - имаме характер и никога не се предаваме

Полузащитникът на Хърватия - Матео Ковачич, разяснява успеха на " шахматистите " против Бразилия. Селесао напусна Мондиал 2022, откакто загуби при дузпи от Хърватия. Матео Ковачич, остана извънредно благополучен след триумфа.

" Не мога да допускам, това е необикновено. Знаехме, че можем да създадем нещо сходно, само че въпреки всичко това е Бразилия. Знаехме, че ще е доста мъчно. Освен това получихме гол и аз не знам в коя минута. Благодаря на цяла Хърватия за поддръжката. Тази победа е за тях. Този мач изцяло ни разказва ", показа той.

" Имаме темперамент и в никакъв случай не се предаваме, даже и когато е мъчно. Показахме го още веднъж. Бразилия бе доста мощна, само че ние играхме нашата игра. Дори и когато получихме гол, не се отказахме, а успяхме да отговорим. А по-късно се класирахме напред. Емоциите са големи. Сега първо би трябвало да си починем, а по-късно ще забележим какво ще се случи ", съобщи Ковачич.

" Знаем, че всички честват този триумф, само че ние дойдохме тук, с цел да стигнем до дъно. И ето ни тук, ето ни тук. Все още не сме постигнали нищо. Ще опитаме да зарадваме нашата прелестна страна с още по-голям триумф ", добави футболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР